Een alternatieve sportschool, waarbij je sport en tevens een goed doel steunt

Fitnessclub
van het 
Jaar 
2014-2015
Gouda

Victory Sports is expert op het gebied van Functional Fitness

Victory sports nederland fitness

Victory Sports doet alles op het gebied van Sport & Gezondheid


Victory betekent overwinning, triomf, zegevieren. 
Victory op body, heart, mind en spirit. 
Dat is wat ik samen met de bijzondere en enthousiaste mensen om mij heen wil bereiken binnen Victory Sports Nederland. 


Sporten in een uitdagende en inspirerende omgeving waarbij het lesaanbod zich richt op het verbeteren van de fysieke intelligentie (Body) en sociaal / emotionele intelligentie (Heart), bewustwording (Mind), de wil en het geloof om echte resultaten te bereiken (Spirit).

Kortom: Victory voor iedereen - voor jong en oud - die sportief, respectvol, doelbewust en dynamisch in het leven staan!


De kracht van Victory Sports Nederland in Gouda is dat wij in kleine groepen werken. Jij staat centraal! Wij verliezen je niet in de ruimte of in de massa. Bij ons ben je nummer 1. Je krijgt oefeningen, aanwijzingen, opties en correcties die je mag verwachten voor een optimale training passend bij jouw beoogde resultaat. Alle groepslessen zijn klein maar effectief, zodat je altijd deze intensieve begeleiding geniet en niet plompverloren in een groep van 20 of 30 deelnemers staat. Verderop kan je lezen welke lessen Victory Sports Nederland aanbiedt. Voor een uitgebreide omschrijving en of het een passende les voor je is, dien je een afspraak te maken bij een van onze coaches. 

De eerste les fitness je individueel met een eigen coach bij Victory Sports Nederland in Gouda. Zo leer je de ruimte, de oefeningen en de apparatuur op jouw eigen niveau kennen. Ook maak je kennis met jouw trainer en wij met jou! Op deze manier kunnen wij je het beste helpen met de opstart van een veilig en verantwoord trainingsprogramma alvorens je doorstroomt naar jouw favoriete groepsles. 


Al onze lessen zijn "functionele fitness lessen".  Je traint dus nooit alleen maar spiergroepen of je conditie, maar je traint het lichaam in zijn geheel. Zoals je het lichaam in het dagelijkse leven gebruikt. Je traint bij Victory Sports Nederland altijd meerdere trainingsprincipes in 1 les zoals kracht, conditie, core (romp stabiliteit), stabiliteit, lenigheid en co√∂rdinatie. 

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? 


Neem dan contact  een van onze Victory Vital coaches op of kom gezellig langs. Eerste (proef)les is altijd gratis.